Saturday, 16 May 2015

Buku log penjaga jentera AO (Chargeman AO log book)

Assalamualaikum dan salam sejahtera, hari aku nak kongsi sikit pasal buku log untuk penjaga jentera AO. Dengar cerita kalau sapa2 nak ambik kelas AO kena ada buku log. Masa aku dulu, buku log ni perlu masa nk ambik exam AO ja.
Ok la, berbalik pada buku tadi. Apa yg ada dalam buku log aku ni, nama tuan buku, keja kat mana, dah brapa lama kja, sijil2, sijil org kompeten sediada, single line diagram, ht room, lv room, vcb, acb, tramsformer, gambar tuan buku dok buat kerja dan macam2 lagi la gambar pasal tempat kerja. Kat bawah ni ada contoh dlm buku log aku. Kalau korang nak ebook pasal buku log AO ni, bole email kat nulead12@gmail.com. 
Bahagian kulit buku
11kv Room
Gambar dan penerangan
Lagi gambar dan penerangan
Single line diagram







1 comment:

  1. Halo,
    Saya seorang pemberi pinjaman Pinjaman Asing yang saya memutuskan untuk memberikan pinjaman jangka pendek, sederhana dan panjang kepada orang-orang jujur ​​yang walaupun pendapatan bulanan mereka berjuang untuk memenuhi keperluan asas mereka. Sama ada anda seorang broker yang ingin membantu pelanggan mencari pembiayaan peribadi atau pelabur yang ingin memaksimumkan pulangan anda, saya lelaki awak!

    Kami mempunyai sejumlah besar "Modal Persendirian" dan secara agresif mencari pinjaman ekuiti hartanah. Hubungi saya jika anda mahu keputusan!

    KAMI DAPATKAN FUND BERIKUT:

    • Pinjaman Untuk Semua
    • Pinjaman Tunai Keluar Semua Jenis Hartanah
    • Bangunan Multi-keluarga / Pangsapuri
    • Pinjaman Untuk Pelabur
    • Pinjaman Jambatan / Pembiayaan Mezzanine
    • Pinjaman untuk Pembeli Asing
    • Pinjaman Komersial
    • Tanah / Pembinaan
    • Produk Komersial / Multifamily Baru, dengan kadar faedah yang rendah sebanyak 2%
    • Jumlah Pinjaman: $2,000USD - Di atas

    Gonzalez Andres Financial Company
    E-mel: gonzalezandresloan@gmail.com
    Laman web: gonzalezandresblog.wordpress.com

    ReplyDelete

Blower fan trip

Blower trip sebab star delta contactor jammed. (gambar contactor yang dah rosak)   Spare part (contactor baru)   Contactor yang telah di cab...