Thursday, 11 December 2014

Akaun semasa ambank

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni nk sambung citer semalam pasal buka akaun semasa kat ambank. 
Sedang aku asyik membancuh simen untuk buat konkrit pagar, tipon aku berbunyi. Ingatkan sapa yg call, rupanya pegawai ambank yg call. Dia bgtau permohonan aku dah diluluskan. Dia suruh pi bank utk tandatangan borang dan bawa dokumen yg dia nk tu.(bill elektrik & bill air yg sama alamat dgn alamat syarikat. Sampai kat bank, aku pon pi la jumpa pegawai tu. Bila dah siap tanda tangan, pegawai tu pon bg la no giliran utk pi deposit kat akaun semasa. Bila dah selesai semua, kad atm pulak x bole buat sebab sistem down. Pegawai tu bgtau, nnti bila kad dah siap dia akan call. Buku cek akan siap dlm masa 3 hari. 
Aku pun pulang dengan hati yg gembira.


1 comment:

  1. Halo,
    Saya seorang pemberi pinjaman Pinjaman Asing yang saya memutuskan untuk memberikan pinjaman jangka pendek, sederhana dan panjang kepada orang-orang jujur ​​yang walaupun pendapatan bulanan mereka berjuang untuk memenuhi keperluan asas mereka. Sama ada anda seorang broker yang ingin membantu pelanggan mencari pembiayaan peribadi atau pelabur yang ingin memaksimumkan pulangan anda, saya lelaki awak!

    Kami mempunyai sejumlah besar "Modal Persendirian" dan secara agresif mencari pinjaman ekuiti hartanah. Hubungi saya jika anda mahu keputusan!

    KAMI DAPATKAN FUND BERIKUT:

    • Pinjaman Untuk Semua
    • Pinjaman Tunai Keluar Semua Jenis Hartanah
    • Bangunan Multi-keluarga / Pangsapuri
    • Pinjaman Untuk Pelabur
    • Pinjaman Jambatan / Pembiayaan Mezzanine
    • Pinjaman untuk Pembeli Asing
    • Pinjaman Komersial
    • Tanah / Pembinaan
    • Produk Komersial / Multifamily Baru, dengan kadar faedah yang rendah sebanyak 2%
    • Jumlah Pinjaman: $2,000USD - Di atas

    Gonzalez Andres Financial Company
    E-mel: gonzalezandresloan@gmail.com
    Laman web: gonzalezandresblog.wordpress.com

    ReplyDelete

Blower fan trip

Blower trip sebab star delta contactor jammed. (gambar contactor yang dah rosak)   Spare part (contactor baru)   Contactor yang telah di cab...