Saturday, 8 June 2013

Kerepek lagi

1). Kena tebalkan muka.
2). Terima komen dari pembeli dengan senyuman.
3). Tepati janji.
4). Tak boleh sombong.
5). Kualiti kerepek mesti terbaik.

Dulu saya ingatkan senang nak jual kerepek. Nak jual sebungkus pun susah. Tapi skarang ni Alhamdulillah.. orang dah tahu bisnes saya. Kalau kita tak mencuba, asyik merancang jer.. Sampai bila pun kita takkan tahu. 
Hari-hari saya bawa beg balik kampung untuk jual kerepek di tempat kerja.

2 comments:

  1. Oh.. ok dah tgk blog awk, maaf sibuk sket. Blog baru lau harapkan org komen mmg susah, So rajin2 laa bw kat blog org lain juga. Yang follower tu bro follow blog org baru 5 org tapi adakah blog tu aktif? butang follower blog nie pun takde camana org nak follow balik.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi beri komen wahai Aminin. Mlm ni juga saya akan modify blog saya :)

      Delete

Blower fan trip

Blower trip sebab star delta contactor jammed. (gambar contactor yang dah rosak)   Spare part (contactor baru)   Contactor yang telah di cab...